Bilverkstad

Bilservice och bilreparationer på alla vanligen förekommande bilmärken

Vi utför service av bilar på Lidingö

Bodalsgaraget är en komplett bilservice på Lidingö, bemannad med gediget erfarna mekaniker inom service och reparation på personbilar och lätta lastbilar. Vi utför de flesta förekommande typer av reparationer och service på fordon. Vi uppfyller biltillverkarnas rekommendationer för service och underhåll: lämna gärna bilen till oss för service.

Serva eller reparera bilen?

Kontakta oss på telefon 08–765 01 99 för att boka tid.

Med en bil är det oftast svårt att med blotta ögat se om något behöver åtgärdas. Om man inte har lyft upp bilen och vet precis vad man ska titta efter. Det är då alltid viktigt att se till att bilen får sin årliga service för sin och andras säkerhet men också så att bilen ska må så bra som möjligt. Vid regelbunden service hos oss så minskar risken för att något oförutsägbart händer. Man håller också nästan alltid nere kostnaderna på sikt. Det är viktigt att man upptäcker något innan det har gått så långt att en stor reparation behövs. Då kan man oftast komma undan med en bråkdel av vad det skulle kosta att reparera efter skadan brutits ut.

Vi hjälper dig också alltid inför och efter besiktning med att både se om det är något som borde åtgärdas innan du besiktigar bilen. Vi hjälper också såklart till med om något skulle visa sig på fordonsbesiktningen.

Lång erfarenhet av bilservice

Hos oss kan du alltid försäkra dig om att vi utför ett väl genomtänkt jobb. Vi tar hand om din bil på bästa sätt genom att serva & reparera bilen.
Som bilservice har vi många års erfarenhet av många olika märken och du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil hos oss. Ibland kan det vara en god idé att förekomma genom att lämna in bilen på service hos oss på Lidingö. Vi går då igenom bilden efter tänkbara fel och ser till att den är redo för att tas ut på vägarna på ett säkert sätt.